PestCombat – Aparat anti dăunători ReLax

0

Locuind la casă, în ultimii ani am avut o mulțime de probleme cu dăunătorii. Mi-am dorit mereu un mediu curat și așa am ajuns să folosesc PestCombat – Aparat anti dăunători ReLax, despre care voi și vorbi în rândurile următoare.

Dăunătorii sunt o prezență tare neplăcută. Fac o mulțime de probleme și totodată pot fi foarte periculoși. Iar experiența mea este foarte vastă în domeniul dăunătorilor. Pe scurt… care sunt dăunătorii cu care am avut probleme?

  • Șoarecii – care nu știu de unde au apărut, deși eu am păstrat curățenia mereu;
  • Păsările – care mereu și-au făcut cuiburi la balcon sau sus la acoperiș;
  • Insectele – despre care eu cred că au fost atrase de mizeria făcută de celelalte categorii de dăunători.

Cum să scapi de dăunători cu PestCombat – Aparat anti dăunători ReLax

Recunosc că nu am crezut în eficiența acestui aparat. De ce nu?

Ei bine, am citit multe pe internet. Sunt multe aparate anti șoareci și toate promit multe. Totodată există și o mulțime de păreri pe internet despre aparatele anti-rozătoare.

Am citit atât de multe păreri negative, încât mi-am zis că nu voi încerca niciodată un astfel de dispozitiv.

Drept urmare, am început să folosesc așa zisele metode tradiționale. Oțet, mentă, bicarbonat, lavandă, uleiuri esențiale… Pe toate le-am încercat! Doar că rezultatele nu apăreau.

Capcanele mecanice nu au fost o opțiune pentru mine. Am animale de companie dar și copii, așa că nu puteam să risc nici măcar 1%. Într-un final, am zis să încerc aparatul de la Teleshoping.

PestCombat – risc de 60 de lei, eficiență maximă

Văzând că produsul PestCombat nu costă mai mult de 60 de lei, am zis că nu pierd tare mult chiar dacă nu funcționează. Am pierdut și mai mult la viața mea și nu am murit.

Am dat comandă pe internet, unde am beneficiat de un preț foarte bun, și a venit suficient de repede. Iar în secunda doi l-am desfăcut și l-am pus la treabă.

Ce mi-a plăcut? Faptul că nu e greu de utilizat, ci a trebuit doar să îl pun în priză.

Îl conectezi la o sursă de curent de 220V iar astfel începe emiterea de ultrasunete. În scurt timp toți dăunătorii vor fi deranjați. Șoarecii, gândacii, păianjenii, muștele dar și alte insecte sunt foarte supărate de acest aparat. Iar dacă le urmărești comportamentul, vei observa că nu le place deloc noua atmosferă.

Pest Combat Avantaje

Iată câteva dintre cele mai importante avantaje ale utilizării dispozitivului Pest Combat anti dăunători:

  • Folosește ultrasunete și impulsuri electromagnetice pentru a alunga dăunătorii. Practic, nu implică substanțele chimice care ar putea fi dăunătoare pentru oameni, animale de companie sau mediu;
  • Protejează o suprafață de până la 80 de metri, ceea ce e destul de mult;
  • Este simplu de folosit;
  • Nu consumă multă energie;
  • Are rolul de combatere dar și de prevenire a prezenței dăunătorilor;
  • Plus multe altele…

Ce mi-a plăcut la apartul anti-dăunători de la Pest Combat

Este un aparat mic, care nu iese în evidență în mod negativ. Cel mai mult mi-a plăcut desigur faptul că funcționează. Desigur, nu este un aparat miraculos. Nu dispar toți dăunătorii în secunda imediat următoare.

A durat cam 2-3-4 săptămâni până am scăpat complet de dăunători. Primele efecte însă nu s-au lăsat așteptate prea mult, ci s-au simțit destul de rapid. Rând pe rând, populația de dăunători a devenit tot mai mică.

După ce am scăpat de dăunători, eu nu am renunțat la aparat. L-am lăsat în priză pentru a mă asigura că nu cumva se întorc. Iar de vreo 2 luni nu am mai văzut nici un șoarece, gândac sau dăunător.

Am comandat încă un set de 2 aparate ca să pot proteja și alte anexe din curte, pentru că le-am dorit cât mai curate. Pe acelea le-am cumpărat cu 79 de lei, un preț foarte avantajos.

Concluzii

Foarte fain la acest aparat antidăunători este și faptul că nu ocupă priza, ci are în margine loc să pui un alt aparat. E inteligent și practic. De asemenea, noaptea are lumină de veghe, foarte plăcută.

Pe scurt, numai păreri bune am despre acest dispozitiv și chiar vă recomand să îl încercați.

Leave A Reply

Your email address will not be published.