Primele păreri despre Fitmaxx 5 de la AloShop

0

Cu toții am auzit de Fitmaxx 5 de la AloShop până acum și cu toții am căutat păreri despre el. Este atât de bun precum ne este prezentat la TV? Este un aparat de fitness care merită cumpărat? Te ajută să slăbești?

Acestea sunt doar câteva întrebări la care vom răspunde în acest articol. De asemenea vom împărtăși păreri și așteptăm și alți cumpărători pe forumul nostru din secțiunea de comentarii.

Prima impresie despre Fitmaxx 5 de la AloShop

Am cumpărat aparatul de fitness Fitmaxx 5 după ce am văzut reclama la TV. Am citit multe pe internet despre el așa că am zis să îl încerc. Prețul de 400 de lei (verifică oferta acum) disponibil în exclusivitate în mediul online m-a convins că merită să risc.

Am comandat produsul și a ajuns într-un timp foarte scurt. În doar 3 zile aparatul de fitness AloShop a ajuns la ușa mea. Am rămas puțin surprins să văd cât de repede s-au mișcat cu livrarea.

Livrarea s-a făcut prin DPD iar curierii au avut foarte multă grijă de colet, așa că a ajuns întreg și nevătămat. NOTA 10 PENTRU LIVRARE.

De ce am cumpărat acest aparat de fitness

Nu doar curiozitatea m-a îndemnat să comand acest aparat. Am câteva kilograme în plus iar la sală nu apuc să merg, așa că m-am gândit că Fitmaxx 5 ar soluția cea mai bună. E foarte util să ai acasă un aparat de fitness la care să lucrezi atunci când ai câteva zeci de minute libere.

Reclamele de la TV au fost suficient de bine realizate încât să mă convingă să cumpăr Fitmaxx 5. Așa că am decis să împart pe blog primele impresii despre acest aparat.

După o săptămână de utilizare…

Când reclama de la TV spunea despre aparatul Fitmaxx 5 că este revoluționar, trebuie să recunosc că nu am crezut. Cu toate acestea, nivelul de antrenament este unul de-a dreptul superior. Iar totul are loc în propria casă!

Am vrut să îmi lucrez mai mult abdomenul, iar acest aparat s-a dovedit a fi ideal. Cu toate acestea, poți realiza un antrenament complet, datorită excercițiilor cardio pe care le poți efectua. Nu faci doar yoga, ci și forță. Drept urmare, toate grupele de mușchi au de câștigat. Grăsimile se ard rapid iar eu am văzut rezultate chiar după câteva zile de utilizare.

Febra musculară e primul semn care ne arată că aparatul funcționează așa cum trebuie.

Doar câteva zeci de minute pe zi îți garantează un corp puternic, arătos și – cel mai important – sănătos

Nu am un program de excerciții bătut în cuie. De regulă, fac doar când apuc. Reușesc însă de cele mai multe ori să fac exerciții minim 20-30 de minute pe zi. Iar asta e mai mult decât suficient.

Care au fost primele rezultate vizibile?

În primul rând am început să mă simt mai bine atât fizic cât și psihic. Dorm mai bine noaptea și mă trezesc cu mai multă energie. Ceea ce e excepțional. Nivelul de stres a scăzut și el considerabil.

Conform echipei de la AloShop, Fitmaxx 5 mai este benefic și pentru faptul că reușește să scadă tensiunea arterială, nivelul de colesterol dar și cel de glucoză. Nu am făcut analize, însă starea generală de bine pe care o am le confirmă cele spuse.

Nu e un aparat care să facă minuni. Să nu sperați la asta. Nu e suficient să îl cumperi și vei avea pătrățele în doar o săptămână. Asta e imposibil!

Cu toate aceștea, mușchii s-au întărit repejor. Simt că am mai multă putere și mai multă vitalitate. Burta a scăzut și ea puțin. Nu enorm, dar semnele îs promițătoare.

Treptele de intensitate sunt de mare ajutor

Ce mi-a plăcut foarte mult la aparatul Fitmaxx este faptul că are 5 trepte de intensitate. Poți alege cât de dificile să fie excercițiile în funcție de nivelul tău de formă. Ești începător, intermediar, avansat, intesiv sau extrem? Eu am început de la intermediar.

De mare ajutor este și displayul digital incorporat, cu ajutorul căruia îți este mult mai ușor să îți urmărești progresul.

Avantaje Fitmaxx 5

Fitmaxx 5 este un aparat foarte avantajos dintr-o mulțime de puncte de vedere. Iată care sunt câteva dintre cele mai importante avantaje ale acestuia:

  • Foarte ușor de depozitat.
  • Solid și rezistent.
  • Potrivit pentru toate vârstele.
  • Display foarte util.
  • Diferite niveluri de antrenament.
  • Rezultate vizibile în scurt timp.
  • Poți antrena toți mușchii.

Iar lista poate continua la nesfârșit.

Cel mai bun pret pentru Fitmaxx 5?

Am căutat în multe locuri un preț Fitmaxx 5 cât mai bun. Iar prețul cel mai accesibil l-am descoperit online. Poți beneficia și tu de un discount generos profitând de oportunitatea pe care ți-o oferă blogul pareri.info. Vezi prețul accesând butonul de mai jos!

Concluzia este că Fitmaxx este un aparat care chiar merită cumpărat. Trebuie să îl comanzi și vei vedea că am dreptate. Descoperă-l și tu și aștept păreri de la tine aici pe blog.

Leave A Reply

Your email address will not be published.