redactareproiecte.ro

7 recenzii

2.14/5.00


Lasă o evaluare
Spre Autentificare sau Inregistreaza-te pentru a lăsa o evaluare

profile pic

sadas

1.00/5.00

"greșeală gravă"

În căutarea unei soluții rapide pentru lucrarea mea de licență, am ales să apelez la serviciile redactareproiecte.ro. Din păcate, a fost o greșeală gravă. Lucrarea mea era un amalgam de texte plagiate și fragmente fără sens, iar echipa lor părea să nu fie deranjată de acest lucru. Am ajuns să cred că redactareproiecte.ro este un loc unde înșelăciunea și inseatoria sunt la ele acasă."

2


profile pic

sica d

1.00/5.00

"Am primit o lucrare plagiată si am început sa primesc mesaje de amenintare"

Am primit o lucrare plagiată si am început sa primesc mesaje de amenintare

2


profile pic

Bianca

1.00/5.00

"Nu încercați redactareproiecte.ro pe banii vostri!"

Neserioși si nepunctuali! Promit calitate ,dar trimit plagiat! Nu încercați redactareproiecte.ro pe banii vostri!

2


profile pic

Admin Pareri.info

5.00/5.00

"redactareproiecte.ro Face parte din GRUPUL administrat de BRAN RAUL CONSTANTIN."

redactareproiecte.ro
tehnoredactare.com
scoaladeredactori.ro
licentelacerere.com

ALEART PRODUCTION – ROMANIA HABITAT DIVISION SRL, -CUI: 48455074
WORLD CLASS TEXT SRL -CUI: 42231280
SUBSISTEM ANTIPLAGIAT SRL -CUI: 36777424 (fosta CERCETARI NEPLAGIATE SRL, fosta DEGREE CONSULTING SRL)
BRAN RAUL CONSTANTIN PERSOANA FIZICA AUTORIZATA, -CUI: 33030245

2


profile pic

Sorina

1.00/5.00

"este o TEAPA! NU recomand"

este o TEAPA! NU recomand

1


profile pic

George

1.00/5.00

"BRAN RAUL CONSTANTIN: O Figură Controversată în Industria Redactării Academice"

Industria redactării academice la comandă a devenit un teren fertil pentru numeroase practici discutabile, iar numele lui Bran Raul Constantin a fost adesea asociat cu aceste controverse. Cu multiple site-uri web și societăți comerciale sub conducerea sa, Bran Raul Constantin este considerat unul dintre actorii principali din această industrie.

Societățile Comerciale Implicate

BRAN RAUL CONSTANTIN este conectat cu mai multe societăți comerciale care au atras atenția din cauza practicilor lor neetice în furnizarea de servicii academice:

Societatea ALEART PRODUCTION – ROMANIA HABITAT DIVISION SRL: Această societate comercială este una dintre cele care au fost criticate pentru oferirea de servicii de redactare academică dubioase.

Societatea WORLD CLASS TEXT SRL: Sub conducerea lui Bran Raul Constantin, această societate comercială a fost adesea pusă sub semnul întrebării în legătură cu practicile sale în industria redactării academice.

Societatea SUBSISTEM ANTIPLAGIAT SRL: Cunoscută anterior sub denumirile CERCETARI NEPLAGIATE SRL și DEGREE CONSULTING SRL, această societate comercială este considerată parte a problemei în ceea ce privește practicile discutabile din industria redactării academice.

BRAN RAUL CONSTANTIN PERSOANA FIZICA AUTORIZATA: În calitate de persoană fizică autorizată, Bran Raul Constantin pare să fie implicat direct în această rețea controversată.

Site-uri Web Implicate

Pentru a-și promova serviciile, Bran Raul Constantin a dezvoltat mai multe site-uri web care pretind a oferi redactare academică de înaltă calitate. Aceste site-uri includ:

Site-ul cu numele tehnoredactare.com
Site-ul cu numele redactareproiecte.ro
Site-ul cu numele licentelacerere.com
Site-ul cu numele scoaladeredactori.ro
Site-ul cu numele 7lab.ro

Practicile Neetice

Practicile neetice ale lui Bran Raul Constantin și ale societăților comerciale pe care le coordonează au stârnit numeroase controverse și au creat un climat de nesiguranță pentru studenți. În loc să ofere servicii de redactare academică corecte și etice, aceste entități au dezamăgit studenții și au compromis integritatea academică.

Promisiunile de calitate s-au transformat adesea în amenințări și presiuni asupra studenților care căutau ajutor în redactarea lucrărilor lor academice. A fost o luptă pentru studenți să obțină servicii de calitate, iar mulți au fost deziluzionați și afectați negativ de această experiență.

Este esențial ca studenții și publicul să fie conștienți de astfel de practici discutabile în industria redactării academice și să aleagă cu înțelepciune serviciile pe care le utilizează. Respectarea integrității academice și promovarea practicilor corecte sunt fundamentale pentru menținerea încrederii în sistemul de învățământ superior. Atragem atenția asupra acestor probleme pentru a contribui la sensibilizarea și combaterea acestor practici în industria redactării academice la comandă.

0


profile pic

testimonmiale.EU

5.00/5.00

"ACCESATI https://testimoniale.eu/bran/"

ACCESATI https://testimoniale.eu/bran/ PENTRU DETALII & INFORMATII COMPLETE DESPRE GRUPUL de firme administrat de BRAN RAUL CONSTANTIN

0


Încorporați insigna

Adaugă pe site-ul tău

redactareproiecte.ro

Nu există încă o descriere despre această companie. Dacă sunteți proprietarul sau gestionați această companie, o puteți revendica și adăugați o scurtă descriere.

Publicitate