licentadisertatie.ro

8 recenzii

1.38/5.00


Lasă o evaluare
Spre Autentificare sau Inregistreaza-te pentru a lăsa o evaluare

profile pic

Ioana

1.00/5.00

"licentadisertatie.ro -teapa"

Daca veti apela la acest site, veti primi automat cea mai mare teapa

licentadisertatie.ro - plagiat

2


profile pic

Eugen Preda

1.00/5.00

"Nu recomand licentadisertatie.ro"

Nu recomand licentadisertatie.ro

2


profile pic

Alina Ifteme

1.00/5.00

"licentadisertatie.ro mi-a dat o teapa de zile mari!"

licentadisertatie.ro mi-a dat o teapa de zile mari. Nu recomand colaborarea cu acest site!

2


profile pic

Mircea Poiana

1.00/5.00

"teapa PLAGIAT licentadisertatie.ro"

teapa PLAGIAT licentadisertatie.ro

2


profile pic

Ionela Miclea

1.00/5.00

"lucrări de pe net la care schimba literele în alta limba ca sa nu iasă plagiat"

lucrări de pe net la care schimba literele în alta limba ca sa nu iasă plagiat

2


profile pic

Admin Pareri.info

4.00/5.00

"icentadisertatie.ro Administrator Florea Adrian Stefan PFA"

licentadisertatie.ro Administrator Florea Adrian Stefan, Florea Adrian Stefan PFA, având următoarele date de identificare: Cod Unic de Înregistrare 44120840, înregistrată la Registrul Comerţului cu nr. F40/1012/2021, cu sediul în Șoseaua Pantelimon, nr. 126, Sector 2.
Domeniul licentadisertatie.ro este inregistrat inca din anul 2020-04-20.
Adresa oficiala de pe care raspunde acest domn este: lucraredactilografiere01@gmail.com
0747.344.647 0747344647 lucraredactilografiere01@gmail.com

Florea Adrian Ștefan solicită ca la detaliile plății să fie trecut: ”servicii dactilografiere document”, ceea ce nu are nicio legătură cu ceea ce face acest domn în realitate.

Deasemenea, Florea Adrian Ștefan refuză să emită factură fiscală.

2


profile pic

Sorina

1.00/5.00

"licentadisertatie.ro este o TEAPA! NU recomand"

licentadisertatie.ro este o TEAPA! NU recomand

1


profile pic

George T

1.00/5.00

"Lupta împotriva Escrocilor în Redactarea Lucrărilor Academice: O Avertizare cu Privire la Practicile Discutabile ale lui Florea Adrian Stefan PFA, CIF 44120840"

În era digitală în care trăim, accesul la informație și la servicii online a devenit o parte esențială a vieții noastre. Cu toate acestea, o consecință nefericită a acestei tehnologii avansate este creșterea practicilor discutabile în diverse domenii, inclusiv în redactarea lucrărilor academice. Astăzi, doresc să atrag atenția asupra unui individ care a fost în centrul unor astfel de practici necinstite: Florea Adrian Stefan, PFA cu CIF 44120840.

Florea Adrian Stefan PFA, o persoană fizică autorizată, operează sub numele licentadisertatie.ro. Cu toate că promite servicii de redactare academică, experiențele clienților arată altceva. Acest individ a fost raportat că utilizează tactici dubioase pentru a obține încrederea clienților, inclusiv furnizarea unor rapoarte de plagiat falsificate care conțin spații invizibile sau caractere non-latine.

După ce obține banii, Florea Adrian Stefan PFA începe să-și arate adevărata față. Amenință și șantajează studenții, amenințându-i că îi va denunța profesorilor coordonatori. Este important să ne oprim și să ne gândim la consecințele acestor practici. Studenții care cad pradă acestor escroci se trezesc într-o situație disperată, plătind pentru lucrări de calitate slabă sau plagiate și fiind apoi supuși amenințărilor și șantajului.

Este esențial să ne unim împotriva acestor practici ilegale. Atragerea atenției asupra acestor cazuri și furnizarea de informații despre astfel de indivizi și site-uri poate contribui la protejarea viitorului academic al tinerilor și la menținerea integrității academice. Lupta împotriva fraudei academice și a plagiatului trebuie să fie o prioritate pentru toți cei implicați în educație.

În concluzie, este timpul să punem capăt acestor practici necinstite și să protejăm integritatea academică. Educația este un pilon al societății noastre, iar integritatea în acest domeniu este crucială pentru viitorul nostru. Fii informat, fii conștient și luptă împotriva escrocilor care încearcă să submineze acest sistem valoros.

0


Încorporați insigna

Adaugă pe site-ul tău

licentadisertatie.ro

Nu există încă o descriere despre această companie. Dacă sunteți proprietarul sau gestionați această companie, o puteți revendica și adăugați o scurtă descriere.

Publicitate